Incendiu puternic la un bloc din Medgidia. Pompierii au salvat un bărbat, în urma exploziei unei butelii

  • O butelie a explodat, marţi, într-un apartament dintr-un bloc din Medgidia
  • Explozia a fost urmată de un incendiu puternic, iar pompierii au salvat un bărbat
  • Alte două apartamente vecine au fost afectate de explozie
849 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un bloc din Medgidia. Pompierii au salvat un bărbat, în urma exploziei unei butelii

Incendiu puternic la un bloc din Medgidia. Pompierii au salvat un bărbat, în urma exploziei unei butelii

Pompierii au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu, izbucnit după ce o butelie a explodat într-un bloc din Medgidia.

Explozia a avut loc într-un apartament de 52 de metri pătraţi, la etajul doi al unui bloc de patru etaje. Locuinţa a fost distrusă complet, iar 14 pompieri cu două autospeciale încearcă, la ora transmiterii ştirii, să stingă incendiul.

Alte două apartamente vecine au fost afectate de explozie.

În urma exploziei nu au fost înregistrate victime, au anunţat reprezentanţii Ambulanţei.

Un bărbat aflat în locuinţa în care s-a produs explozia a fost salvat de pompieri de pe pervazul geamului cu ajutorul scării culisante. După ce a fost evacuat, omul ar fi fugit de la faţa locului, dar a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar pentru distrugere din culpă, anunţă IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici