Incendiu puternic la un depozit de materiale de construcţii din Oradea

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, la un depozit de materiale de construcţii de pe Şoseaua Borşului, din Oradea, iar mai multe butelii au explodat, pentru stingerea flăcărilor intervenind zeci de pompieri militari cu zece autospeciale.

490 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit de materiale de construcţii din Oradea

Incendiu puternic la un depozit de materiale de construcţii din Oradea (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"În jurul orei 3.15, am fost anunţaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu la un depozit de materiale de construcţii. Am mobilizat 10 autospeciale de lucru de apă şi spumă şi am intervenit cu şapte ofiţeri şi 58 de subofiţeri. Incendiul a fost localizat, s-a înlăturat pericolul de propagare la birouri, a fost puţin afectată clădirea, dar nu au ars birourile. În momentul de faţă se lucrează încă", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, locotenentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Potrivit acesteia, în depozit se aflau mai multe materiale combustibile.

"Focul s-a propagat violent. Au explodat mai multe butelii, care erau într-o locaţie exterioară depozitului principal", a spus Roşca.

Potrivit acesteia, depozitul principal, care a fost cel mai afectat, are o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi.

"Deocamdată, nu putem preciza cauza incendiului. În momentul de faţă se lucrează la lichidare. Din fericire nu a existat nicio persoană rănită, iar valoarea pagubelor va fi stabilită ulterior", a spus Camelia Roşca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici