INCENDIU puternic la un târg de haine second-hand din Craiova. Suprafaţa arsă: 5.000 metri pătraţi - GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la Târgul săptămânal din Craiova din Craiova. Focul a fost stins după mai bine de două ore, fiind afectată o suprafaţă de aproape 5.000 de metri pătraţi, mai exact zona unde se vindeau haine second-hand, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4800 afișări
Imaginea articolului INCENDIU puternic la un târg de haine second-hand din Craiova. Suprafaţa arsă: 5.000 metri pătraţi - GALERIE FOTO

INCENDIU puternic la un târg de haine second-hand din Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

La incendiul izbucnit, în jurul orei 16.00, la Târgul săptămânal din Craiova, au intervenit mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj şi ai Poliţiei Locale.

GALERIE FOTO

"Am intervenit la Târgul de săptămână, de pe strada Caracal, nr. 172, cu opt autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi încă una de la o societate privată. Sunt în jur de 70 de pompieri militari, cu personalul de la locul de muncă, dar şi jandarmi şi cei de la Poliţia Locală. Nu s-au înregistrat victime. Suprafaţa târgului este de 4.950 de metri şi a ars în totalitate. Este în curs de cercetare, nu putem stabili decocamdată cauza", a declarat colonelul Constantin Florea, inspector şef al ISU Oltenia.

La locul incendiului s-au deplasat reprezentanţi ai SC Pieţe Târguri Craiova SRL, proprietarul târgului, dar şi prefectul judeţului Dolj, Sorin Răducan.

"Am reuşit împreună cu forţele care au fost prezente să limităm pagubele care s-au produs, dar a ars o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, respectiv partea în care se vindeau hainele vechi. Este foarte important că s-a intervenit foarte bine în zona Registrului Auto Român şi au salvat instituţia. Exista posibilitatea să se extindă incendiul la hala RAR Dolj", a declarat Sorin Răducan, prefectul judeţului Dolj.

Intervenţia pentru stingerea incendiului a durat peste două ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici