Incendiu uriaş în Voluntari. Mesaj Ro-Alert transmis

Un incendiu foarte mare a izbucnit vineri la un depozit din Voluntari, judeţul Ilfov. Din cauza fumului dens a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

1420 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş în Voluntari. Mesaj Ro-Alert transmis

FOTO Facebook/De Voluntari

Pompierii bucureşteni au luat măsura evacuării a circa 40 de persoane care locuiesc într-un bloc situat în proximitatea depozitului unde a izbucnit un incendiu, în Voluntari. Nu sunt persoane rănite.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la aproximativ 100 de metri de hala afectată de incendiu este un bloc de locuinţe.

Deşi nu există risc de propagare a incendiului la bloc, în mod preventiv a fost luată măsura de evacuare a locatarilor, respecit circa 40 de persoane.

Traficul rutier a fost restricţionat în zona Şoselei de Centură.

Un incendiu foarte mare a izbucnit vineri la un depozit din Voluntari, judeţul Ilfov. Din cauza fumului dens a fost transmis un mesaj Ro-Alert. Suprafaţa afectată este de aproximativ 2000 mp. Au ars mase plastice şi paleţi cu dezinfectanţi.

Nu au fost înregistrate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici