Incendiu violent în Buzău. Un cămin cultural a luat foc, iar zeci de elevi au fost evacuaţi

50 de elevi au fost evacuaţi, luni, după ce un puternic incendiu a izbucnit la Căminul Cultural din Brătileşti, judeţul Buzău, şcoala fiind aproape. La locul intervenţiei au fost trimise opt autospeciale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

479 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent în Buzău. Un cămin cultural a luat foc, iar zeci de elevi au fost evacuaţi

Incendiu violent în Buzău. Un cămin cultural a luat foc, iar zeci de elevi au fost evacuaţi

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit la Căminul Cultural din Brătileşti şi o anexă, fiind cuprinsă de flăcări o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

50 de elevi de la o şcoală din vecinătate au fost evacuaţi, întrucât exista pericolul ca incendiul să se extindă.

„Este un incendiu mare. Şcoala generală din localitate este foarte aproape şi există pericolul de propagare, tocmai de aceea au fost evacuaţi 50 de elevi şi mai multe bunuri materiale. Pericolul a fost acum limitat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Creţu a precizat că opt autospeciale intervin pentru stingerea flăcărilor, fiind însă probleme cu alimentarea cu apă. Pompierii sunt nevoiţi să ia apă de la o distanţă de aproximativ şapte kilometri.

Deocamdată nu se ştie cauza incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici