Incendiu violent la depozite de materiale textile din Buzău

  • 4 hale cu materiale textile au fost cuprinse de flăcări, luni seara, în Buzău.
  • Incendiul este violent şi se manifestă cu degajari mari de fum, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduţ Pîrvu.
  • A fost emis un mesaj RO-Alert.
250 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent la depozite de materiale textile din Buzău

Incendiu violent la depozite de materiale textile din Buzău

„Incendiul e foarte violent şi se manifesta cu degajari mari de fum în patru hale, în care se afla depozitate matertriale textile. La fata locului avem 11 autospeciale, o autoscară ambulantă, ambulanţa SMURD şi descarcerarea”, spune Vlăduţ Pîrvu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău.

El precizează că au fost chemate echipaje de pompieri şi din judeţele învecinate.

„A fost activat codul portocaliu, ceea ce înseamnă că turele libere vin la unitate”, adaugă Pîrvu.

Incendiul de la halele din Buzău este localizat pe o suprafaţă de 2000 mp, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţi a fost eliminat, anunţă Pîrvu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
pîrvu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici