Incendiu violent la o hală industrială din judeţul Giurgiu

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, la o hală industrială din localitatea Podişor, judeţul Giurgiu. Pompierii au intervenit şi au scos din hală trei tuburi de oxigen şi acetilenă, care riscau să explodeze.

111 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent la o hală industrială din judeţul Giurgiu

Incendiu violent la o hală industrială din judeţul Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, incendiul a izbucnit sâmbătă la o hală din localitatea Podişor.

La faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la o hală care era folosită ca atelier de reparaţii, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.

„În interiorul halei era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (anvelope, diferite utilaje, carburant, materiale plastice şi diferite produse chimice, precum şi trei tuburi de oxigen şi acetilenă”, au transmis reprezentanţii ISU Giurgiu.

Pompierii au reuşit să evacueze tuburile, care riscau să explodeze, şi să împiedice propagarea flăcărilor la o anexă şi la o cabană turistică făcută din lemn.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Taguri:
incendiu,
hală,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici