Incendiul de la fabrica de vată din Urlaţi a fost stins

Incendiul izbucnit marţi după amiază la fabrica de vată din oraşul prahovean Urlaţi a fost stins după o intervenţie care a durat o oră şi jumătate, iar echipajele de intervenţie lucreză în continuare pentru a se asigura că focul nu reizbucneşte la baloturile de bumbac şi vată.

123 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la fabrica de vată din Urlaţi a fost stins

Incendiu de mari proporţii la fabrica de vată din Urlaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Incendiul produs marţi după amiază la fabrica de vată din oraşul Urlaţi a fost lichidat în jurul orei 20.00, după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate, iar la ora transmiterii acestei ştiri echipajele de pompieri se aflau în continuare pe teren, lucrând pentru înlăturarea efectelor incendiului, respectiv pentru a se asigura că focul nu reizbucneşte la baloturile de bumbac şi vată, a declarat pentru MEDIAFAX ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Conform sursei citate, focul a cuprins o hală de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 750 de metri pătraţi, distrugând baloturi de vată şi bumbac, valoarea prejudiciului nefiind stabilită până acum.

Ofiţerul de serviciu al ISU a mai afirmat că, cel puţin până în prezent, nu există date conform cărora ar exista victime omeneşti şi nu a fost stabilită cauza producerii incendiului.

Focul a izbucnit marţi, în jurul orei 18.35, la fabrica de vată din Urlaţi, zece echipaje de pompieri de la detaşamentele din Ploieşti, Mizil, Urlaţi şi Boldeşti intervenind pentru stingerea focului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici