Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal: Pompierii intervin cu apă şi spumă. Focul este răspândit de vânt

Pompierii intervin, miercuri dimineaţa, pentru stingerea incendiului care a izbucnit marţi la groapa de gunoi din Caracal. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, la faţa locului acţionează mai multe echipaje cu apă şi spumă.

510 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal: Pompierii intervin cu apă şi spumă. Focul este răspândit de vânt

Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal: Pompierii intervin cu apă şi spumă. Focul este răspândit de vânt

Reprezentanţii ISU Olt susţin că incendiul nu mai este generalizat şi speră că acesta va fi lichidat în cursul zilei de miercuri.

„Nu mai arde generalizat. Sunt zone în care arde. Groapa are o înălţime de 5-6 metri şi arde şi în adâncime. Focul este răspândit şi de vânt. În acest moment, intervin trei echipaje cu apă şi spumă, două motopompe care acţionează direct asupra incendiului şi alte două motopompe pentru alimentarea autospecialelor cu apă. Noi sperăm că azi (miercuri-n.r.) incendiul va fi lichidat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, maiorul Cornel Gologan din cadrul ISU Olt.

Potrivit acestuia, după stingerea incendiului la faţa locului va rămâne un echipaj pentru monitorizare pentru că focul poate să reapară.

Reprezenzanţii ISU Olt au precizat că nu pot stabili deocamdată cauza incendiului, suprafaţa care a ars fiind de peste un hectar.

Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal a fost semnalat marţi, în jurul orei 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici