Incendiul de la hotelul de pe malul lacului Vidraru, stins după o intervenţie de peste 12 ore - VIDEO

Incendiul de la un hotel de pe malul lacului Vidraru, judeţul Argeş, a fost stins, miercuri dimineaţă, după o intervenţie care a durat peste 12 ore şi la care au participat zeci de pompieri, cauza izbucnirii focului nefiind stabilită deocamdată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

152 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la hotelul de pe malul lacului Vidraru, stins după o intervenţie de peste 12 ore - VIDEO

Incendiul de la un hotel de pe malul lacului Vidraru, stins după o intervenţie de peste 12 ore (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au reuşit să stingă flăcările care au cuprins Hotelul Posada de pe malul lacului Vidraru, în urma unei acţiuni care a durat peste 12 ore.

Astfel, conform reprezentanţilor ISU Argeş, incendiul a fost declarat lichidat miercuri dimineaţă, la intervenţie participând zeci de pompieri cu peste zece autospeciale.

Focul a distrus partea superioară a hotelului, respectiv mansarda din lemn şi acoperişul pe o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, cauza izbucnirii incendiului nefiind stabilită deocamdată.

Incendiul a izbucnit, marţi după-amiază, la acoperişul şi mansarda Hotelului Posada situat în comuna argeşeană Arefu, pe malul lacului de acumulare Vidraru. În hotel nu erau cazaţi turişti, iar angajaţii aflaţi în clădire au reuşit să iasă, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Zeci de pompieri au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă, un camion cu motopompe, două autoscări şi o ambulanţă SMURD. În timpul intervenţiei, paramedicii de la SMURD au preluat şi au transportat la spital o angajată a hotelului, în vârstă de 27 de ani, care s-a intoxicat cu fum.

Hotelul a fost deschis în anul 2010, are mai multe etaje şi include peste 50 de camere, cu peste 110 locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici