Incendiul de la hotelul din Băile Felix a izbucnit de la un bec incandescent

Incendiul de la hotelul din Băile Felix, din judeţul Bihor, a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui bec incandescent, potrivit reprezentanţilor ISU.

270 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la hotelul din Băile Felix a izbucnit de la un bec incandescent

Incendiul de la hotelul din Băile Felix a izbucnit de la un bec incandescent

Potrivit ISU Bihor, cercetările efectuate la hotelul Mureş, din Băile Felix, după ce focul a fost stins, au indicat drept cauză probabilă a incendiului un mijloc de iluminare electric lăsat sub tensiune.

Este vorba de un bec incandescent lăsat în funcţiune.

În apropierea becului se aflau materiale inflamabile depozitate (stive de hârtie igienică).

Au fost cuprinse de flăcări două camere de la etajul 2 al hotelului. 14 victime au fost înregistrate în urma incendiului produs joi dimineaţa, două dintre acestea au fost transportate la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici