Incendiul de la Romtelecom Timişoara a fost lichidat

Incendiul izbucnit în urmă cu câteva ore la sediul Romtelecom din Timişoara a fost lichidat miercuri seară, intervenţia fiind foarte dificilă întrucât flăcările s-au extins rapid la alte încăperi, din cauza cablurilor.

1 afișare
Imaginea articolului Incendiul de la Romtelecom Timişoara a fost lichidat

Incendiul de la Romtelecom Timişoara a fost lichidat

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, colonelul Mihai Benga, aflat la locul intervenţiei, a declarat că flăcările s-au extins rapid.

"Intervenţia a fost dificilă, pentru că incendiul s-a propagat pe traseele cablurilor de curent şi telefonie", a spus Benga.

Potrivit sursei citate, pompierii vor rămâne toată noaptea în zonă pentru a evita reizbucnirea incendiului.

Unul dintre pompieri a fost rănit uşor la mână în timpul intervenţiei şi a fost dus la spital, pentru îngrijiri.

La ora actuală, nu se cunoştea încă valoarea pagubelor, însă mai multe tavane de rigips au căzut, iar aparatura de birotică, mobilierul şi calculatoarele au fost distruse. După ce fumul se va risipi, urmează să fie evaluate pagubele.

Incendiul a afectat aproximativ 25.000 de abonaţi de telefonie fixă, o parte dintre aceştia urmând să fie reconectaţi la reţea joi dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici