Incendiul din Capitală. Focul de la hala din Fundeni a fost stins vineri dimineaţă. Anunţul făcut de ISU

Incendiul produs joi noapte la o hală de pe Şoseaua Fundeni din Capitală a fost stins vineri dimineaţă. Nicio persoană nu a fost rănită, informează ISU Bucureşti-Ilfov. La scurt timp după izbucnirea incendiului, bucureştenii au fost avertizaţi prin Ro-Alert cu privire la fumul degajat.

509 afișări
Imaginea articolului Incendiul din Capitală. Focul de la hala din Fundeni a fost stins vineri dimineaţă. Anunţul făcut de ISU

Incendiul din Capitală. Focul de la hala din Fundeni a fost stins vineri dimineaţă. Anunţul făcut de ISU

„După câteva ore de intervenţie, care au implicat adoptarea de măsuri pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăţilor şi informarea populaţiei, la faţa locului mai acţionează o singură autospecială de stingere, pentru monitorizarea situaţiei. Nu au fost persoane rănite ca urmare a evenimentului. Felicitări pompierilor care au acţionat, pentru implicarea şi profesionalismul lor, prin care au dovedit încă o dată că formăm o echipă puternică”, au transmis, vineri dimineaţă, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul s-a produs la o hală de pe Şoseaua Fundeni din Capitală, care funcţiona ca service auto. Hala a ars în totalitate. Populaţia din Capitală a fost avertizată la scurt timp după producerea incendiului, prin sistemul de urgenţă Ro-ALERT. Bucureştenii erau sfătuiţi să ocolească zona din cauza fumului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici