Video Incendiu la un depozit de pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti, cu degajări mari de fum. Populaţia, avertizată prin Ro-ALERT. Hala a ars în totalitate

Incendiu în Capitală, cu degajări mari de fum. Populaţia a fost avertizată, joi noapte, prin sistemul de urgenţă Ro-ALERT cu privire la incendiul de pe Şoseaua Fundeni, fiind sfătuită să ocolească zona şi să se adăpostească în cazul în care se află în apropiere.

9462 afișări

„Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eiberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum”, este mesajul pe care l-au primit bucureştenii prin sistemul RO-Alert.

Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu produs la un depozit de pe Şoseaua Fundeni din Capitală. Depozitul are o suprafaţă de aproximativ 400 mp, iar în zonă s-au produs degajări mari de fum, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul din Capitală: Hala a ars în totalitate. Construcţia era service auto

În interiorul depozitului sunt autoturisme, suprafaţa afectată fiind de 500 metri pătraţi, precizează sursa citată.

Sursa menţionată mai anunţă că posibilitatea de alimentare cu apă din reţeaua de hidranţi este redusă.

La intervenţie au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, 2 echipaje SMURD şi unul de descarcerare. Sunt degajări mari de fum în zonă.

Hala a ars în totalitate, fiind cuprins de flăcări şi un alt spaţiu de depozitare lipit de construcţie, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Hala distrusă era amenajată ca service auto, în interior fiind găsite mai multe maşini.

Totodata, un alt spaţiu de depozitare (lipit de hală), în care se gaseau materiale pentru constructie, a fost afectat în mare proporţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici