Incendiul din centrul Capitalei, provocat de un indian după o ceartă domestică

Un cetăţean indian este bănuit că a provocat incendiul de marţi din centrul Bucureştiului, în cauza fiind deschis şi un dosar penal de distrugere. Bărbatul, care are permisul de şedere în România expirat, s-ar fi certat cu iubita, de aceea ar fi declanşat focul.

2119 afișări
Imaginea articolului Incendiul din centrul Capitalei, provocat de un indian după o ceartă domestică

Incendiul din centrul Capitalei, provocat de un indian după o ceartă domestică

Poliţiştii din cadrul Secţiei 17 au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a izbucnit un incendiu de vegetaţie care s-a extins la o clădire dezafectată. Potrivit Poliţiei Capitalei, echipajele s-au deplasat la faţa locului.

„Întrucât au existat indicii că incendiul ar fi fost provocat, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, fiind identificat un bărbat bănuit de provocarea incendiului, acest fiind imobilizat şi condus la sediul subunităţii pentru verificări. Din verificări, a rezultat faptul că acesta este cetăţean indian, iar permisul de şedere pe teritoriul României este expirat”, mai arată sursa citată.

Poliţiştii fac cercetări pentru fapta de distrugere, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Surse din poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul ar fi provocat incendiul după o ceartă cu iubita.

Pompierii au intervenit, pentru a stinge un incendiu izbucnit pe strada Apolodor din Capitală, la o baracă. Potrivit ISU, suprafaţa era de 200 metri pătraţi.

Taguri:
poliţie,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici