Incendiul din Complexul Studenţesc din Timişoara, pus intenţionat. Pe cine au reţinut anchetatorii

Incendiul care a izbucnit la nişte gunoaie din zona Complexului Studenţesc din Timişoara şi apoi s-a extins la un balcon, 40 de oameni fiind evacuaţi, miercuri seara, a fost pus intenţionat, au stabilit anchetatorii. Un bărbat de 33 de ani, bănuit că a pus focul, a fost reţinut.

153 afișări
Imaginea articolului Incendiul din Complexul Studenţesc din Timişoara, pus intenţionat. Pe cine au reţinut anchetatorii

Incendiul din Complexul Studenţesc din Timişoara, pus intenţionat. Pe cine au reţinut anchetatorii

Potrivit Poliţiei Timiş, un bărbat de 33 de ani, bănuit că a pus intenţionat focul la două tomberoane, iar apoi s-a extins la bloc, a fost reţinut.

„Referitor la incendiul de la imobilul de pe strada Mehadia 12, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea faptei. Totodată acesta ar mai fi incendiat două tomberoane, unul pe strada Vaida Voievod şi altul pe strada Ofcea”, au transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Un număr de 40 de persoane au fost evacuate, miercuri seara, dintr-un bloc aflat în zona Complexului Studenţesc din Timişoara, în urma izbucnirii unui incendiu la nişte gunoaie, care s-a extins la un balcon aflat la etajul unu al unui bloc situat pe str. Mehadia din zona Complexului Studenţesc din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici