Incendiul izbucnit la acoperişul unui bloc din Târgu Jiu a fost stins

Incendiul care a izbucnit, vineri seară, la acoperişul unui bloc de patru etaje din Târgu Jiu a fost stins după o intervenţie de aproximativ jumătate de oră de către pompierii militari.

24 afișări
Imaginea articolului Incendiul izbucnit la acoperişul unui bloc din Târgu Jiu a fost stins

Incendiul izbucnit la acoperişul unui bloc din Târgu Jiu a fost stins (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Martorii oculari, locatari din bloc, au menţionat că focul ar fi izbucnit de la o afumătoare improvizată pe acoperişul blocului, persoanele vinovate de acest lucru părăsind zona pentru a nu fi agresate de către vecini.

Pompierii au folosit cinci autospeciale pentru a lichida focul, apa nepătrunzând în apartamentele de la etajele superioare.

O comisie formată din poliţişti şi pompieri a început o anchetă la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte, precum şi valoarea pagubelor provocate de incendiu.

Flăcările s-au manifestat pe o suprafaţă de câţiva zeci de metri pătraţi.î, iar pentru stingerea incendiului pompierii militari au adus cu ei şi o scară mobilă cu care au urcat la înălţime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici