Incendiul izbucnit la un depozit de mase plastice din Timişoara, lichidat după aproape cinci ore

Incendiul izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la un depozit de mase plastice din Timişoara a fost lichidat de pompieri după aproape cinci ore, intervenţia fiind dificilă din cauza flăcărilor înalte de circa zece metri şi a fumului gros care s-a ridicat la câteva zeci de metri.

453 afișări
Imaginea articolului Incendiul izbucnit la un depozit de mase plastice din Timişoara, lichidat după aproape cinci ore

Incendiul izbucnit la un depozit de mase plastice din Timişoara, lichidat după aproape cinci ore (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Sindia Vlaia, depozitul a ars pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, iar pentru stingerea focului au intervenit circa 50 de pompieri.

"Incendiul a avut loc pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi a fost lichidat abia după aproape cinci ore de la izbucnire. Astăzi (sâmbătă - n.r.) un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a afla care a fost cauza probabila şi care sunt pagubele", a declarat Sindia Vlaia.

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un depozit de materiale plastice din Timişoara, flăcările ajungând până la zece metri, iar fumul gros s-a înălţat până la 50 de metri, putând fi observat de la mai mulţi kilometri depărtare.

În depozit se mai aflau şi aparate de sudură, butelii cu oxigen, iar în apropiere erau şi două TIR-uri, toate prezentând pericol de explozie.

În urma incendiului nu au existat victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici