Incendiul la taximetrul parcat în Piaţa Victoriei a fost stins, circulaţia în zonă a fost reluată

Incendiul produs, joi, la motorul unui taximetru parcat în Piaţa Victoriei a fost stins de pompieri, iar circulaţia în zonă, restricţionată pe o bandă în urma incidentului, a fost reluată.

54 afișări
Imaginea articolului Incendiul la taximetrul parcat în Piaţa Victoriei a fost stins, circulaţia în zonă a fost reluată

Incendiul la taximetrul parcat în Piaţa Victoriei a fost stins, circulaţia în zonă a fost reluată (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Incendiul la motorul taximetrului s-a produs în jurul orei 11.30, însă a fost stins la scurt timp de membrii a două echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, se arată într-un comunicat de joi al Primăriei Sectorului 1.

Maşina a fost avariată în proporţie de 90 la sută, însă nicio persoană nu a fost rănită. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric, a precizat Primăria Sectorului 1.

Inspectorul principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că traficul rutier în zonă a fost restricţionat temporar, pe o singură bandă de circulaţia.

Traficul rutier în zonă a fost reluat în jurul orei 12.30, după ce incendiul a fost stins, iar maşina avariată a fost urcată pe o platformă pentru a fi îndepărtată din rond, a mai spus Piştea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici