Incendiul puternic izbucnit la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara a fost pus intenţionat

Incendiul puternic care a izbucnit, vineri seara, la o clădire cu mai multe apartamente din zona Traian din Timişoara, a fost pus intenţionat. Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

716 afișări
Imaginea articolului Incendiul puternic izbucnit la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara a fost pus intenţionat

Incendiul puternic izbucnit la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara a fost pus intenţionat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incendiul la clădirea din zona Traian din Timişoara a fost pus intenţionat.

“În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilită cauza incendiului de pe str. Dacilor: folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, a arătat ISU Timiş.

Incendiul a fost stins după o intervenţie care a durat aproximativ două ore, fiind mobilizaţi 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică.

Martorii au povestit că focul ar fi fost pus intenţionat de locatarii unui apartament, nemulţumiţi că urmau să fie evacuaţi, spaţiul fiind deţinut de Primăria Timişoara, care au şi făcut ameninţări în acest sens.

În acest caz, poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, iar toţi martorii care au fost la faţa locului, vineri seara, au fost audiaţi.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o casă cu mai multe apartamente, aflată în zona Traian din Timişoara. Traficul rutier pe strada unde este imobilul a fost complet închis de către poliţişti. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici