Început de weekend agitat pentru Salvamont. 20 de persoane au fost salvate de pe munte

20 de persoane, aflate în dificultate pe diferite trasee montane din România, au fost salvate de echipajele Salvamont, în ultimele 24 de ore.

92 afișări
Imaginea articolului Început de weekend agitat pentru Salvamont. 20 de persoane au fost salvate de pe munte

Început de weekend agitat pentru Salvamont. 20 de persoane au fost salvate de pe munte

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, în ultimele 24 de ore s-au primit 21 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Cele mai multe misiuni a avut echipa Salvamont Braşov. De asemenea, au intervenit salvamontiştii de la bazele Azuga, Sinaia, Voineasa, Maramureş, Borşa, Vatra Dornei, Cluj şi Predeal.

În timpul misiunilor au fost salvate 20 de persoane, 11 dintre acestea fiind predate echipajelor de la Ambulanţă şi SMURD.

Totodată, la Dispeceratul Salvamont s-au primit 38 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvamont,
misiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici