Închisoare pe viaţă pentru un român care a ucis un bărbat şi a violat o femeie

  • ​Evenimentul îngrozitor a avut loc în noaptea de 4 octombrie 2014, la Salerno.
  • Doi bărbaţi mascaţi i-au atacat pe Natalino şi partenera sa.
  • Complicele criminalului Ionuţ Alexa nu a fost prins.
1045 afișări
Imaginea articolului Închisoare pe viaţă pentru un român care a ucis un bărbat şi a violat o femeie

Victima Natalino Migliaro

Ionuţ Alexa, românul care a ucis un tânăr de 33 de ani şi i-a violat logodnica, în Italia, în urmă cu aproape 7 ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Decizia este definitivă, după ce magistraţii au respins apelul apărării. Însă Alexa nu a fost singur. Complicele bărbatului, tot român, nu a fost prins nici până astăzi.

Potrivit salernotoday.it, Curtea de Casaţie a confirmat sentinţa de închisoare pe viaţă pentru Ionuţ Alexa.

Românul de 37 de ani a fost găsit vinovat pentru uciderea lui Natalino Migliaro şi abuzul sexual asupra logodnicei italianului, Francesca. Natalino Migliaro a murit după cincizeci de zile de agonie.

Salerno, român condamnat la închisoare pe viaţă: a ucis un italian şi i-a violat iubita

Evenimentul îngrozitor a avut loc în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2014, când doi bărbaţi mascaţi i-au atacat pe Natalino şi partenera sa în timp ce se aflau în maşina oprită într-o parcare, în via Idrovora din Battipaglia, provincia Salerno.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici