Incident ciudat pe plajă. Turiştii au fost alungaţi de lei de mare VIDEO

  • Doi lei de mare au fugărit, pe neaşteptate, turiştii de pe plajă.
  • Zeci de oameni şi-au luat tălpăşiţa cât ai zice „peşte”.
1121 afișări
Imaginea articolului Incident ciudat pe plajă. Turiştii au fost alungaţi de lei de mare VIDEO

Captură video

Cu mic, cu mare, fie că erau aşezaţi pe nisip, fie se răcoreau în apă, turiştii nu au avut încotro: s-au ridicat şi au fugit. Cei doi lei de mare, deşi greoi cum sunt de fel, au alergat sprinten şi nu s-au oprit până nu au făcut „curat” pe plajă. 

Incidentul ciudat s-a întâmplat pe o plajă din San Diego (California, SUA). Niciun turist nu a fost rănit, doar speriat.

Clipul a fost postat pe TikTok, unde a strâns peste 10 milioane de vizualizări.

Leii de mare se aseamănă cu focile, doar că sunt mult mai mari şi pot cântări până la 450 de kilograme. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici