Incident grav în Capitală. Poliţist zgâriat de un interlop infectat cu HIV, sub tratament la „Matei Balş”

Un poliţist din Capitală, care a încercat să îndepărteze 10-15 tineri care jucau tenis, spărgeau seminţe şi ascultau muzică în Sectorul 2, a fost zgâriat de unul dintre bărbaţi, despre care a aflat, ulterior că este infectat cu HIV şi are şi hepatită. Agentul va fi sub tratament, 6 luni, la INMB.

8716 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Capitală. Poliţist zgâriat de un interlop infectat cu HIV, sub tratament la „Matei Balş”

Poliţist din Capitală zgâriat de un interlop infectat cu HIV, sub tratament la „Matei Balş”

Sindicatul Europol a făcut publică povestea agentului, zgâriat de un bărbat din Capitală, în timpul unei intervenţii. Ulterior s-a aflat că individul, cunoscut în lumea interlopă, este infectat cu HIV şi are hepatită.

„Ghid cum poţi să-ţi nenoroceşti viaţa în câteva minute şi nimănui să nu-i pese: fă-ţi meseria!”, este titlul materialului semnat de poliţistul posibil infectat, care, în prezent, este sub tratament preventiv la Institutul Naţional „Matei Balş”.

Agentul a fost în patrulare, duminică, în Sectorul 2, când a observat un grup de 10-15 tineri care „jucau tenis de picior, spărgeau seminţe şi ascultau muzica la una din maşinile parcate (lucru absolut normal pe timp de pandemie)”.

Acesta povesteşte că nu avea de gând să dea amenzi, „oricum se pare că sunt inutile, voiam doar să-i legitimăm şi să-i îndepărtăm din zonă”.

„Colegul meu de la volan a oprit echipajul şi a coborât primul, eu am mai stat câteva secunde până să-mi pregătesc agenda şi pixul. În acel moment de undeva de peste strada, se îndrepta către colegul meu un "#ceafălată" încordat, plin de tatuaje şi pus pe făcut scandal. Ne-a întâmpinat cu clasicul <Ce ... mea faceţi mă, aţi venit să daţi amenzi?> (că aşa îi vorbeşti unui om al legii într-o ţară cu apa caldă) şi a continuat cu <să vă iau familiile în ...., vă omor, vă dezbrac şi vă violez aici de faţă cu toată lumea pe capota maşinii> şi altele greu de reprodus. A încercat să ne lovească cu pumnul, pe colegul meu chiar l-a #îmbrâncit, moment în care i-am pulverizat în faţa stâlcita de bombardier, jumătate de tub de <Armani> din dotare, care a avut efect mai mult la noi, decât la el (probabil el servea la micul dejun aşa ceva). Se adunase lumea ca la bâlci şi toţi strigau să-l lăsăm în pace şi să avem grijă că are HIV, hepatita şi alte chestii care îţi provoacă fiori”, povesteşte poliţistul pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Cei doi poliţişti au cerut întăriri, însă, în acest timp, bărbatul infectat l-a zgâriat de două ori pe mâini pe agent. Citeşte mai departe

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici