Incident grav la o şcoală din Argeş: Un elev a pulverizat spray lacrimogen. Mai mulţi copii necesită îngrijiri medicale

Un elev al unui liceu din judeţul Argeş a pulverizat miercuri spray lacrimogen către alţi doi elevi, în urma unui conflict. Mai mulţi copii se simt rău şi au nevoie de îngrijiri medicale.

613 afișări
Imaginea articolului Incident grav la o şcoală din Argeş: Un elev a pulverizat spray lacrimogen. Mai mulţi copii necesită îngrijiri medicale

Incident la o şcoală din Argeş: Un elev a pulverizat spray lacrimogen. Mai mulţii copii se simt rău

Poliţia Argeş a anunţat că în urma unei stări conflictuale între un elev de clasa a 11-a şi doi elevi de clasa a 12-a, cel de clasa a 11-a a folosit un spray lacrimogen, pe holul şcolii.

Mai mulţi elevi au cerut îngrijiri medicale, acuzând stări de rău.

Poliţiştii anunţă că fac verificări şi vor lua msuri.

Surse locale spun că incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic din Costeşti.

În urma incidentului, 7 elevi au ajuns la spital.

Până acum nu s-a stabilit de la ce s-au luat cei trei la ceartă. Cert este că, în primă fază, profesorul de serviciu i-a dus la spital pe cei doi elevi de clasa a 12-a. Ulterior, alţi cinci elevi au acuzat stări de rău şi au fost duşi şi ei la spital.

Taguri:
şcoală,
incident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici