Incident grav. Un bărbat a încercat să arunce un lichid în căruciorul unei fetiţe. Poliţia îl caută

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei caută un bărbat despre care o mamă a scris că a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era fetiţa ei de 7 luni. Femeia a postat un avertisment pe Facebook despre incident.

2239 afișări
Imaginea articolului Incident grav. Un bărbat a încercat să arunce un lichid în căruciorul unei fetiţe. Poliţia îl caută

Un bărbat a încercat să arunce un lichid în căruciorul unei fetiţe. Poliţia îl caută

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că s-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea şi urmează să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia.

„Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au autosesizat din oficiu în urma apariţiei unei postări pe Facebook care se referă la un bărbat care ar fi încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul în care era un minor şi efectuează cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a faptelor. S-a luat legătura cu femeia care a făcut postarea şi urmează să se stabilească dacă cele relatate corespund realităţii şi să fie identificat bărbatul, pentru a se lua măsuri împotriva acestuia”, a spus Meteş.

O femeie din Sighetu Marmaţiei a scris pe Facebook că un individ a încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiţei sale de 7 luni.

„L-am observat prima dată peste drum de şcoala de muzică, mi-a părut dubios, l-am evitat şi am traversat strada, s-a ţinut după mine, iar în zona Carmis s-a apropiat de cărucior încercând să arunce spre cărucior cu o sticlă, avea şi o furculiţă şi un CD în cealaltă mână. L-am observat ce intenţionează să facă şi i-am cerut să plece ameninţându-l că o să chem poliţia, s-a îndepărtat cu greu ameninţându-mă şi înjurându-mă. Ulterior s-a ţinut după mine până la Lidl. În tot acest timp nu am întâlnit niciun echipaj de poliţie, locală, ordine publică, nimic. Oraşul nostru este împânzit mai nou de nebuni, cerşetori şi persoane dubioase”, a scrie femeia.

În opinia acesteia, autorităţile locale ar trebui să ia măsuri.

„Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu ştiam cum să-mi protejez copilul, cum să plec din jurul lui, să scap de el. Mămici, vă rog distribuiţi şi feriţi-vă copiii de aceşti indivizi! Am revenit cu poză, din nou era la Şcoala de muzică! Feriţi-vă de el!”, a mai scris femeia.

Taguri:
incident,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici