Incident în Capitală. Imagini cu 2 bărbaţi care intrau cu forţa într-o maşină oprită în trafic

Poliţia Capitalei a început cercetările după ce au apărut în spaţiul public imagini în care doi bărbaţi au intrat într-o maşină oprită la semafor şi ar fi agresat pasagerul. Potrivit unor surse din anchetă, victima îi cunoştea pe agresori, iar la mijloc ar fi o datorie ce vizează drogurile.

2736 afișări
Imaginea articolului Incident în Capitală. Imagini cu 2 bărbaţi care intrau cu forţa într-o maşină oprită în trafic

Incident în Capitală. Imagini cu 2 bărbaţi care intrau cu forţa într-o maşină oprită în trafic

„În data de 23.09.2019, în spaţiul public au apărut imagini, transmise de un participant la trafic, în care se observă doi bărbaţi, care au patruns într un autoturism aflat oprit la semafor. În cauză, Secţia 1 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi talharie calificată”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, au fost identificate mai multe persoane şi au început audierile.

Surse apropiate anchetei au precizat că victima îi cunoştea pe cei doi agresori şi, potrivit primelor indicii, la mijloc ar fi o datorie ce vizează drogurile. Toate persoanele audiate au calitatea de martori, însă încadrarea se poate schimba, arată aceleaşi surse.

Taguri:
poliţie,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici