Incident în coloana oficială a lui Francois Hollande; un motociclist a căzut

Un incident a avut loc, marţi dimineaţa, în timpul vizitei preşedintelui Franţei, unul dintre motocicliştii care făcea parte din coloana oficială a lui Francois Hollande a derapat pe carosabilul umed şi a căzut, fără a fi rănit.

12698 afișări
Imaginea articolului Incident în coloana oficială a lui Francois Hollande; un motociclist a căzut

Incident în coloana oficială a lui Francois Hollande; un motociclist a căzut

Motociclistul făcea parte din antemergătorii autoturismului în care se afla preşedintele Franţei, în timp ce oficialul se îndrepta către Parcul Carol din Capitală unde a depus o coroană la Monumentul Eroului Necunoscut. Motociclistul, cadru SPP, nu a fost rănit.

François Hollande a sosit în România luni seară, în cadrul unei vizite de stat, prima de acest fel a unui preşedinte francez din 1991. După ceremonia de primire de la Palatul Cotroceni, Hollande a avut convorbiri tête-à-tête cu preşedintele Iohannis.

Şeful statului francez va vizita Laserul ELI-NP de la Măgurele, care face parte dintr-un program european de cercetare destinat dezvoltării celor mai puternice lasere din lume.

La ora 13.00, Hollande va participa la un prânz de lucru cu premierul Dacian Cioloş. Cei doi vor vizita fabrica de elicoptere Airbus România.

De altfel, Francois Hollande va fi însoţit de aproximativ 30 de directori de companii franceze, "semn al intensităţii legăturilor economice cu România", unde constructorul de automobile Dacia, filiala Renault, generează singur aproape 3 la sută din PIB, potrivit AFP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici