INCIDENT într-un mall din Capitală: O femeie a fost reţinută după ce a lovit şi muşcat poliţiştii

O femeie a fost reţinută, vineri seara, într-un complex comercial din Bucureşti din sectorul 2, după ce a lovit şi muşcat poliţiştii care fuseseră chemaţi de o angajată a magazinului care a reclamat că aceasta şi-ar fi agresat copilul, informează Poliţia Capitalei.

2944 afișări
Imaginea articolului INCIDENT într-un mall din Capitală: O femeie a fost reţinută după ce a lovit şi muşcat poliţiştii

INCIDENT într-un mall din Capitală: O femeie a fost reţinută după ce a lovit şi muşcat poliţiştii

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat că vineri seară, în jurul orei 20.00, o angajată a unei societăţi comerciale din Mega Mall, complex comercial situat în Sectorul 2 al Capitalei a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a reclamat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că, atunci când i-a atras atenţia, aceasta a avut un comportament violent şi faţă de ea.

Femeia a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor ajunşi la faţa locului, a încercat să plece, iar atunci când agenţii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. Ulterior, a fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent.

A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri, iar copilul a fost preluat de prietenii femeii şi, ulterior, în scurt timp, de bunici.

După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 a dispus reţinerea femeii pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici