Incident la metrou: un călător a căzut pe şine

  • Un călător a căzut pe calea de rulare în staţia de metrou Piaţa Iancului.
  • Circulaţia trenurilor a fost modificată de autorităţi.
756 afișări
Imaginea articolului Incident la metrou: un călător a căzut pe şine

Compania Metrorex anunţă că luni, în jurul orei 15:40, în staţia de metrou Piaţa Iancului, în direcţia Dristor 2, un călător a căzut pe şine. Autorităţile spun că ar putea fi vorba despre o tentativă de suicid.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi în prezent se circulă în sistem pendulă între staţiile Dristor 2 – Obor, au mai spus reprezentanţii Metrorex. Circulaţia a fost reluata în condiţii normale începând de la ora 16.20, au precizat cei de la Metrorex.

Personalul specializat al Metrorex şi un echipaj SMURD au sosit la faţa locului şi au intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici