Incident la Palatul Administrativ din Ploieşti, înaintea sosirii premierului Boc

Filtrele de securitate ale Palatului Administrativ Ploieşti, unde duminică e aşteptat premierul Emil Boc au fost puse în dificultate de către o femeie care a intrat pe principala uşă de acces în instituţie şi a început să-i jignească pe gardieni, spunând că vrea să stea de vorbă cu Traian Băsescu.

53 afișări
Imaginea articolului Incident la Palatul Administrativ din Ploieşti, înaintea sosirii premierului Boc

Premierul Emil Boc (Imagine din arhivă; Octav Ganea/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc este aştepat, duminică după-amiază, la Palatul Administrativ din Ploieşti, unde îşi au sediul Consiliul Judeţean Prahova, Prefectura şi Primăria Ploieşti.

Cu câteva minute înainte de ora 13.00, oră la care era preconizată să înceapă întâlnirea premierului cu autorităţile judeţului Prahova, o femeie a intrat în clădirea Palatului Administrativ, pe la intrarea principală, s-a aşezat în mijlocul holului clădirii şi a început să le povestească ziariştilor că are informaţii conform cărora la Ploieşti ar sosi preşedintele Traian Băsescu şi că vrea să vorbească cu acesta şi să-i explice că de mai mulţi ani este hărţuită de către Poliţie pentru că este membră PDL. În momentul în care unul dintre angajaţii serviciului de securitate care asigură paza Palatului Administrativ Ploieşti a încercat să o conducă spre ieşire, femeia a refuzat: "Nu mă atingeţi că dau în dumneavoastră".

Întrebată ce mesaj are să-i adrese preşedintelui, femeia a spus: "Cum se poartă idioţii ăştia în România, Poliţia".

În cele din urmă, unii oficiali ai judeţului Prahova i-au rugat pe ziarişti să închidă camerele de luat vederi, iar femeia a fost condusă de doi jandarmi în afara clădirii.

Purtătorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a declarat că SPP nu are nici un filtru la intrarea în Palatul Administrativ Ploieşti.

Premierul Emil Boc este aşteptat, duminică după-amiază, la Ploieşti, unde urmează să aibă o întâlnire cu conducerea judeţului şi cu şefii instituţiilor deconcentrate din Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici