Incidente înaintea meciului Steaua - ŢSKA. Cinci suporteri bulgari, ridicaţi de jandarmi

Cinci suporteri bulgari au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la o secţie de Poliţie din Cluj-Napoca pentru audieri, după ce au agresat o femeie care era împreună cu partenerul ei, pe stradă, înaintea meciului Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, devenind recalcitranţi şi lovind maşina Jandarmeriei.

706 afișări
Imaginea articolului Incidente înaintea meciului Steaua - ŢSKA. Cinci suporteri bulgari, ridicaţi de jandarmi

Incidente înaintea meciului Steaua - ŢSKA. Cinci suporteri bulgari, ridicaţi de jandarmi (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Incidentul în care au fost implicaţi suporterii bulgari s-a petrecut înaintea meciului Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, care a început, joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, în drum spre stadion.

Unul dintre suporterii bulgari a lovit o tânără care era împreună cu un prieten, moment în care jandarmii aflaţi în zonă l-au imobilizat cu intenţia de a-l urca în dubă. Imediat, alţi câţiva suporteri bulgari au lovit duba Jandarmeriei aruncând cu sticle, în încercarea de a-şi salva conaţionalul.

Jandarmii au intervenit şi i-au reţinut pe reclacitranţi, potrivit Andei Pop, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Cluj, cinci persoane fiind, în prezent, duse la Poliţie pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Bruja-Brehariu, a declarat că cei cinci suporteri bulgari sunt urmăriţi penal pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici