INFORMARE METEO: Ploi în aproape toată ţara, până marţi dimineaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare potrivit căreia în cea mai parte a ţării va ploua, de sâmbătă noapte până marţi dimineaţă, iar la munte vor fi precipitaţii mixte, fiind anunţate, de asemenea, intensificări ale vântului.

5339 afișări
Imaginea articolului INFORMARE METEO: Ploi în aproape toată ţara, până marţi dimineaţă

INFORMARE METEO: Ploi în aproape toată ţara, până marţi dimineaţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, de sâmbătă ora 23.00 până marţi ora 9.00, în regiunile vestice, nordice şi centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitaţii mixte

În Maramureş, cea mai mare parte a Crişanei, nordul Transilvaniei, Munţii Apuseni şi nordul Carpaţilor Orientali precipitaţile vor cădea aproape continuu, iar cantităţile de apă ce se vor cumula pe durata întregului interval, vor fi local de 25- 30 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse de 40- 50 de litri pe metru pătrat.

ANM mai informează că vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi la munte şi în regiunile vestice, cu viteze mai mari în cursul nopţii de luni spre marţi, când în zonele montane va sufla tare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici