Infotrafic avertizează că pe Valea Prahovei traficul se va intensifica vineri după-amiază

Centrul Infotrafic avertizează că pe unele artere din ţară este zăpadă, recomanând şoferilor să fie atenţie pe drumurile din judeţele Alba, Bihor, Cluj, Covasna, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Sibiu şi Vâlcea, precizând că vineri seara este posibil ca traficul să se intensifice pe Valea Prahovei.

35 afișări
Imaginea articolului Infotrafic avertizează că pe Valea Prahovei traficul se va intensifica vineri după-amiază

Infotrafic avertizează că pe Valea Prahovei traficul se va intensifica vineri după-amiază (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Traficul era îngreunat, vineri după prânz, pe DN1A Săcele-Cheia, în zona localităţii Bratocea, după ce un tir s-a răsturnat pe şosea, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Totodată, poliţiştii precizează că traficul se desfăşoară pe un fir, în ambele sensuri, la kilometrul 166, în zona menţionată.

De asemenea, pe unele artere din ţară unde încă există un strat mic de zăpadă este recomandat ca şoferii să circule cu viteză redusă. Zonele vizate sunt în judeţele Alba, Bihor, Cluj, Covasna, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Sibiu şi Vâlcea.

Pe DN1 Bucureşti-Braşov se circulă normal vineri după prânz, însă este posibil ca în orele următoare traficul rutier să se intensifice, mai arată Centrul Infotrafic.

În caz de aglomeraţie pe Valea Prahovei, şoferii pot ajunge de la Ploieşti la Braşov pe ruta DN1A Vălenii de Munte-Cheia-Săcele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici