Infotrafic: carosabil umed şi trafic redus pe principalele artere rutiere ale României

Carosabilul este umed pe mai multe şosele importante din România. Totuşi, vizibilitatera este bună şi traficul este redus pe principalele artere rutiere ale României, anunţă autorităţile.

76 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: carosabil umed şi trafic redus pe principalele artere rutiere ale României

Centrul Infotrafic anunţă că duminică dimineaţa nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a unui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Totuşi, plouă în mai multe părţi ale ţării. Carosabilul este umed pe arterele rutiere din judeţele Harghita, Ilfov, Maramureş, Olt, Suceava, Teleorman şi din municipiul Bucureşti. Plouă şi pe tronsonul kilometric 10-144 al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, însă vizibilitatea este bună, iar traficul este redus.

Pe celelalte artere rutiere principale, autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, dar şi pe DN1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori scăzute de trafic, a precizat Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici