Infotrafic: Circulaţie rutieră în condiţii de ceaţă pe mai multe artere din ţară, inclusiv pe autostrăzi

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din ţară, inclusiv pe autostrăzi, joi dimineaţa, iar în anumite zone se poate forma polei, informează Infotrafic.

133 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţie rutieră în condiţii de ceaţă pe mai multe artere din ţară, inclusiv pe autostrăzi

Infotrafic: Circulaţie rutieră în condiţii de ceaţă pe mai multe artere din ţară, inclusiv pe autostrăzi

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, joi dimineaţa se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele: Argeş, Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Ialomiţa, Prahova şi Vâlcea, iar în funcţie de condiţiile locale, se poate forma poleiul.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, se circulă tot în condiţii de ceaţă, vizibilitatea scăzând sub 200 metri, iar pe alocuri chiar sub 50 metri, valorile de trafic fiind reduse momentan.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să adapteze viteza la condiţiile suprafeţei carosabile, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, precum şi luminile de ceaţă unde se impune, să mărească distanţa de siguranţă dintre vehicule, să nu efectueze manevre riscante şi să sporească atenţia la volan, adoptând constant o conduită preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici