Infotrafic duminică: protestele transportatorilor ar putea îngreuna circulaţia în mai multe zone ale ţării

Protestele transportatorilor şi fermierilor din România ar putea îngreuna circulaţia pe mai multe şosele ale ţării, avertizează duminică autorităţile.

240 afișări
Imaginea articolului Infotrafic duminică: protestele transportatorilor ar putea îngreuna circulaţia în mai multe zone ale ţării

Infotrafic: protestele transportatorilor ar putea îngreuna circulaţia în mai multe zone ale ţării

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică dimineaţă nu sunt autostrăzi şi drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A4 Ovidiu-Agigea, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu „se circulă pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse”.

Probleme ar putea fi din cauza protestelor transportatorilor şi fermierilor.

„Estimăm însă că şi astăzi vor continua protestele transportatorilor şi fermierilor şi se va circula cu viteză redusă în multe zone ale ţării, în special pe centurile marilor oraşe, îndeosebi pe centura capitalei, unde traficul a fost îngreunat în ultimele zile, de când au început manifestaţiile. La această oră mai multe autocamioane se află staţionate în localitatea Afumaţi, pe DN 2, banda 1 a sensului de mers către Bucureşti, cu intenţia de a se deplasa pe timpul zilei către capitală”, a transmis Centrul Infotrafic.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele în care au loc proteste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici