Infotrafic: pe numeroase şosele plouă, iar în zona montană înaltă este ninsoare slabă

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă dimineaţă pe numeroase şosele din România carosabilul este umed deoarece plouă. De asemenea, şoferii care se îndreaptă către zonele montane înalte sunt avertizaţi că există ninsori slabe.

71 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: pe numeroase şosele plouă, iar în zona montană înaltă este ninsoare slabă

Infotrafic: pe numeroase şosele plouă, iar în zona montană înaltă este ninsoare slabă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că „pe mai multe artere rutiere din întreaga ţară se circulă în condiţiile unui carosabil umed, cu ploaie uşoară, iar în zona montană înaltă precipitaţiile sunt sub formă de ninsoare slabă”.

Şoferilor li se recomandă să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să crească distanţa între vehicule, să se asigure corespunzător înaintea schimbării benzii sau a direcţiei şi să nu staţioneze pe banda de urgenţă a autostrăzilor.

Totodată, şoferii sunt avertizaţi să nu oprească pe marginea şoselei în zone cu copaci mari deoarece rafalele de vânt pot doborî arborii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici