Infotrafic: restricţii de trafic pe A1 şi pe şoseaua care leagă judeţele Sibiu şi Mureş

Autorităţile au instituit restricţii de trafic pe o şosea care leagă judeţele Sibiu şi Mureş deoarece în zonă se desfăşoară o cursă auto. Alte restricţii sunt impuse pe A1 unde au loc lucrări de modernizare a infrastructurii.

705 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: restricţii de trafic pe A1 şi pe şoseaua care leagă judeţele Sibiu şi Mureş

Infotrafic: restricţii de trafic pe A1 şi pe şoseaua care leagă judeţele Sibiu şi Mureş

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că duminică dimineaţă nu sunt probleme deosebite pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi din cauza unor evenimente rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe DN 1 Ploieşti - Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu „traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale”.

Pentru a permite desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă 2023, traficul rutier va fi închis duminică, între orele 08.00 şi 19.30, pe Hula Baznei (DN 14A) între localităţile Mediaş, judeţul Sibiu şi Târnăveni, judeţul judeţul Mureş. Rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de şoferi sunt strada Stadionului – Păucea – Blăjel şi retur pentru autovehiculele de până la 7,5 tone şi rutele către Sighişoara sau Blaj pentru traficul greu.

Circulaţia rutieră este închisă, până la data de 14 august, pe sensul către Piteşti al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, pe tronsonul kilometric 118–120, pentru a permite desfăşurarea lucrărilor de construcţie a nodului rutier de la Bascov, judeţul Areş, ce va face legătură cu viitorul tronson al autostrăzii Piteşti - Sibiu. Din acest motiv, traficul va fi deviat pe sensul către Bucureşti, circulându-se pe sensul către Bucureşti, pe banda de urgenţă a căii numărul 2, şi pe sensul catre Piteşti, pe benzile 1 şi 2 ale căii numărul 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici