Infotrafic: Se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov

Ninge miercuri dimineaţă în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

2157 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov

Infotrafic: Se circulă în condiţii de iarnă în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov (Imagine: Bogdan Maran/ Foto Mediafax)

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:15), ninge în zona montană a judeţelor Prahova şi Braşov, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă. Stratul de zăpadă (în amestec cu material antiderapant) măsoară aproximativ un centimetru pe DN1 între Timişu de Jos şi Azuga, pe DN1A Babarunca - Cheia, pe DN73A - Pârâul Rece, pe DN10 - Teliu şi pe DN1E - Poiana Braşov. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici