Inregistrare VIDEO cu momentul în care elicopterul Black Hawk, cu soldaţi la bord, începe să piardă din altitudine

Un elicopter american Black Hawk cu soldaţi la bord a pierdut brusc din altitudine în centrul Capitalei, dar a reuşit să aterizeze în piaţa Charles de Gaulle, doborând doar doi stâlpi. Acest eveniment este unic în Bucureşti.

10809 afișări

Elicopterul care aparţinea armatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de şase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia care va avea loc în 21 iulie, în Piaţa Arcului de Triumf, cu ocazia încheierii misiunii armatei române în teatrele de operaţii din Afganistan.

Incidentul a fost filmat de pe balconul unui imobil.

Ca urmare a incidentului, MApN a anunţat că nu vor mai fi survolări ale aeronavelor de Ziua Aviaţiei. Însă, rămâne ceremonia de depunere de coroane de flori de la Monumentul Aviatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ambasadă,
sua,
elicopter

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici