Înscrieri pe bază de dosar la ASE: Peste 6.000 de candidaţi şi-au depus dosarul până acum

Peste 6.000 de candidaţi s-au înscris până vineri dimineaţa pe cele 4.100 de locuri scoase la concurs la admitere la facultăţile ASE, în primul an în care accesul se face pe bază de dosar, nu de concurs.

1325 afișări
Imaginea articolului Înscrieri pe bază de dosar la ASE: Peste 6.000 de candidaţi şi-au depus dosarul până acum

Înscrieri pe bază de dosar la ASE: Peste 6.000 de candidaţi şi-au depus dosarul până acum (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ASE, Florina Mohanu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că înscrierile la ASE se vor încheia dumunică, la ora 14.00.

"Este pentru prima dată când s-au înscris atât de mulţi candidaţi şi este mijlocul perioadei de înscriere. ASE a scos la concurs 4.100 de locuri bugetate şi cu taxă. Este primul an când admiterea se face pe bază de dosar, media de la bacalaureat având o pondere de 2/3 din media generală, iar 1/3 fiind media din liceu", a precizat Florina Mohanu.

Aceasta a precizat că, după estimările făcute joi seară, ultimul admis la buget avea media 9.00.

"Vorbim despre candidaţi foarte bine pregătiţi. Din estimările făcute de noi joi seară ultimul admis pe locurile de la buget avea media 9.00", a menţionat purtătorul de cuvânt.

Înscrierile continuă sâmbătă şi duminică în intervalul orar 9.00-14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici