Inspecţia Judiciară face verificări prealabile faţă de cei doi procurori care au demarat ancheta despre miting

Inspecţia Judiciară face verificări prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu şi Bogdan Pîrlog, care au demarat ancheta referitoare la modul de intervenţie a jandarmilor în timpul protestului din 10 august, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspecţiei Judiciare.

3542 afișări
Imaginea articolului Inspecţia Judiciară face verificări prealabile faţă de cei doi procurori care au demarat ancheta despre miting

Foto: Mediafax Foto/Andreea Alexandru

Procurorul Bogdan Pîrlog este cel care a mers în Piaţa Victoriei pe 10 august şi a întocmit un proces verbal, în baza căruia Parchetul Militar Bucureşti a deschis dosarul penal.

Duminică seară, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că Bogdan Pîrlog a fost prezent în punctul de comandă al Jandarmeriei şi a participat la un instructaj al jandarmilor.

Procurorul Ionel Corbu, de la Parchetul Militar Bucureşti, a spus, pe de altă parte, că Pîrlog se afla în drum spre casă, a văzut că sunt violenţe în Piaţa Victoriei şi s-a autosesizat, negând că acesta ar fi fost prezent în centrul de comandă al Jandarmeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici