Inspector vamal reţinut, pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare

Un inspector vamal a fost reţinut pentru incendiul declanşat, vineri seara, la depozitele din Bulevardul Timişoara, care aparţin Autorităţii Vamale, dar unde şi reprezentanţii Gărzii Financiare îşi depuneau bunuri confiscate, informează surse judiciare.

1189 afișări
Imaginea articolului Inspector vamal reţinut, pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare

Inspector vamal reţinut, pentru incendiul de la depozitele Gărzii Financiare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Inspectorul vamal ar fi fost băut când ar fi declanşat incendiul, au precizat sursele citate.

El a fost reţinut, sub acuzaţia de distrugere, de poliţiştii Secţiei 26 din Bucureşti, sâmbătă fiind audiat de un procuror al Parchetului Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti, care va propune instanţei arestarea vameşului.

Inspectorul era supărat pe şefii săi, acesta fiind motivul declarat anchetatorilor, astfel că a incendiat depozitul, unde chiar el era gestionar, spun sursele citate.

Peste 20 de maşini aflate în depozitele din Capitală ale Gărzii Financiare au fost distruse în incendiul izbucnit vineri după-amiază, pompierii acţionând în prezent pentru stingerea ultimelor focare ale acestuia, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit sursei citate, nu se cunoaşte deocamdată câte dintre autoturismele distruse erau confiscate.

"Din cauza căldurii degajate, acoperişul unui depozit s-a prăbuşit", a mai spus Daniel Vasile.

Două depozite din Bucureşti ale Gărzii Financiare, în care se află autoturisme, au fost cuprinse de flăcări, vineri după-amiază, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Depozitele se află pe bulevardul Timişoara din sectorul 6.

Pompierii au intervenit cu zece autospeciale cu apă şi spumă şi o scară, la faţa locului aflându-se, de asemenea, două echipaje de descarcerare şi unul de prim-ajutor, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. 

"Incendiul a fost semnalat printr-un apel făcut la 112, la ora 17.15. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 de metri pătraţi", au mai precizat sursele citate.

Circulaţia vehiculelor RATB în zonă nu este afectată, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici