Inspectorul general şcolar al Capitalei şi un adjunct au demisionat pentru că sunt liberali

Inspectorul general şcolar al Capitalei, Victor Stelian Fedorca, şi adjunctul său Sergiu Moga au demisionat, începând cu data de 1 aprilie, întrucât sunt liberali, întrucât "posturile de la ISMB sunt politice şi ar fi incorect să fie ocupate de membrii PNL".

208 afișări

"Mi-am depus demisia la începutul lunii martie, dar intră în vigoare în 1 aprilie. Postul de la ISMB este unul politic. Guvernul nostru a plecat, noi nu mai puteam rămâne. Ar fi fost incorect", a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, Victor Stelian Fedorca, în ultima sa zi de şef al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Fiecare Guvern trebuie să-şi facă politica proprie, a mai spus Fedorca, precizând că putea pleca mai demult, dar a aşteptat numirea secretarului de stat pentru învăţământul preuniversitar.

Împreună cu Fedorca a plecat şi unul dintre adjuncţii săi, liberal şi el, profesorul Sergiu Moga.

Inspectoratul Şcolar al Capitalei va fi condus cu delegaţie de către un alt inspector adjunct, respectiv profesorul Mihaela Florescu, a adăugat Fedorca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici