Întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Aproximativ zece aeronave au plecat de pe Aeroportul Otopeni cu întârzieri de maxim o oră şi jumătate din cauza furtunii, ultima decolare fără probleme înaintea vijeliei fiind la ora 20.30, a declarat, marţi noaptea, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

22 afișări
Imaginea articolului Întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Iordache a mai spus că două aeronave care veneau de la Viena şi de la Sofia şi care nu au putut ateriza pe Aeroportul Otopeni din cauza furtunii au fost direcţionate spre Aeroportul din Constanţa.

Astfel, cursa de la Viena care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni la ora 20.10 a aterizat pe Aeroportul din Constanţa la 21.41. Cursa de Sofia, care trebuia să ajungă la Otopeni la 20.00, a aterizat pe Aeroportul din Constanţa la 21.33, a precizat Iordache.

Pe Aeroportul Băneasa nu au fost probleme, în perioada furtunii nefiind curse care trebuiau să decoleze sau să aterizeze, a declarat directorul aeroportului, Ştefan Mladin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici