Interimar la Educaţie, Boc vrea să rezolve cu prioritate problema Universităţii Spiru Haret

Premierul Emil Boc a declarat că asigurarea unei funcţionări normale a sistemului universitar şi rezolvarea problemelor la Universitatea Spiru Haret reprezintă unele dintre obiectivele sale ca ministru minterimar al Educaţiei, asigurând totodată că se va sfătui şi cu fostul ministru Andronescu.

36 afișări
Imaginea articolului Interimar la Educaţie, Boc vrea să rezolve cu prioritate problema Universităţii Spiru Haret

Interimar la Educaţie, Boc vrea să rezolve cu prioritate problema Universităţii Spiru Haret (Imagine: Mediafax Foto)

El s-a întâlnit, vineri dimineaţa, la sediul ministerului, cu fostul ministru de resort Ecaterina Andronescu, pentru a prelua noile atribuţii.

La finalul discuţiei cu Ecaterina Andronescu, premierul a afirmat că a analizat problemele curente şi de perspectivă, precum examenul de Bacalaureat, trecerea de la clasa a VIII-a la a IX-a, noile manuale şcolare, procesul de descentralizare.

Boc a precizat că va verifica şi situaţia fondurilor la şcoli şi a susţinut că se va sfătui "de câte ori va fi nevoie" cu Ecaterina Andronescu.

El a arătat că a decis să preia interimar Ministerul Educaţiei, deoarece este de formaţie profesor.

Premierul Emil Boc a anunţat, joi, componenţa noului Guvern, după demisia miniştrilor PSD, precizând că el va asigura interimatul la Ministerul Educaţiei, iar ceilalţi miniştri PDL vor prelua, tot cu titlu de interimat, conducerea celorlalte ministere, conduse până în prezent de social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici