Internship plătit cu 1.300 de euro pe lună pentru cameriste şi portari la hoteluri din Italia

O firmă de recrutare prezentă la Târgul de Cariere, deschis marţi la Cluj-Napoca, oferă 40 de locuri de internship plătit cu sume începând de la 1.300 de euro pe lună pentru cameriste şi portari la hoteluri din Italia, cu posibilitatea ulterioară de angajare.

592 afișări
Imaginea articolului Internship plătit cu 1.300 de euro pe lună pentru cameriste şi portari la hoteluri din Italia

Cluj: Internship de 1.300 de euro pe lună pentru cameriste şi portari la hoteluri din Italia

Svetlana Moşneguţan, reprezentant al unei firme de recrutare din Italia, a declarat, marţi, că principalele condiţii pentru candidaţi sunt să vorbească engleza la nivel mediu, să aibă dorinţă de a munci şi de a învăţa o meserie.

Propunem un intership plătit în străinătate, în Verona, Italia. Este un internship de două luni şi jumătate în domeniul hotelier, pentru 40 de poziţii de cameristă, pentru fete, şi portari de hotel, care să care şi bagaje, pentru băieţi. Se fac opt zile de teorie şi două luni de practică, iar candidaţii vor fi trimişi în hotelurile partenere de 4 şi 5 stele din Verona unde vor învăţa meseriile respective. Domnişoarele primesc 1300 de euro pe lună, iar băieţii 1450 de euro, iar la sfârşitul internship-ului se va da un examen. Dacă un candidat doreşte va putea rămâne să lucreze cu contract în hoteluri din Italia, din Londra sau Atena. Principalele condiţii pentru candidaţi sunt să vorbească engleza la nivel mediu şi să aibă dorinţă de munci şi de a învăţa o meserie. Este un fel de calificare la locul de muncă”, a spus Moşneguţan.

Potrivit acesteia, internshipul în Italia începe în 15 noiembrie.

Ilinca, o tânără din Cluj-Napoca, este interesată de internshipul la hoteluri în Italia, mai ales pentru că este plătit.

Am terminat o facultate la UBB care nu are legătură cu domeniul hotelier şi nu am niciun job în prezent. M-ar tenta un astfel de intership în Italia, mai fac nişte bani, şi nu ştii niciodată ce oportunităţi îţi oferă, mai apoi, viaţa. Poate deveni o carieră atractivă în domeniul hotelier”, a spus aceasta.

Stanca Potra, reprezentanta organizatorilor Târgului de cariere a declarat că evenimentul a adus 70 de companii care oferă peste 600 de locuri de muncă din domenii precum inginerie, turism, retail, domeniul financiar-bancar, consultanţă, pentru începători dar şi pentru angajaţi cu experienţă, precum şi slujbe part-time şi internship-uri.

Aşteptăm peste 5.000 de candidaţi să treacă pe la Târgul de Cariere”, a mai spus aceasta.

Târgul de Cariere are loc în perioada 15-16 octombrie, în Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici