Interogatoriului presupusului atacator de la Moscova: am făcut-o pentru bani

Videoclipul interogatoriului unui presupus atacator de la Moscova a fost distribuit de propagandista rusă Margarita Simonian.

2572 afișări
Imaginea articolului Interogatoriului presupusului atacator de la Moscova: am făcut-o pentru bani

Interogatoriului presupusului atacator de la Moscova: am făcut-o pentru bani

În imagini, bărbatul spune că a sosit în Rusia din Turcia pe 4 martie şi a efectuat atacul pentru bani, informeză Meduza şi Ria Novosti. Fragmente din videoclip au fost publicate şi de canalele Baza şi Shot, conectate la Poliţie.

Bărbatul se identifică cu numele Fariddun Şamsutdin, născut pe 17 septembrie 1998. El a spus că a fost angajat prin Telegram de un „asistent de predicator” neidentificat.

Bărbatul, pus cu faţa în noroi şi ţinut de păr de un agent al forţelor ruse, mai spune că i s-a promis jumătate de milion de ruble şi că a făcut totul pentru bani.

Mai afirmă că i s-au dat arme şi i s-a arătat locul atacului. În înregistrare, spune Meduza, bărbatul vorbeşte tajik.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici