Intervenţia pompierilor continuă în vestul Capitalei. Vegetaţia arde mocnit şi se observă fum

  • Intervenţia pompierilor continuă în vestul Capitalei, acolo unde circa 10.000 de metri pătraţi au luat foc în cursul zilei de joi.
  • Vegetaţia arde mocnit şi se observă fum în continuare, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).
  • Autorităţile au transmis mesaj Ro-Alert, locuitorilor din zona incendiului.
322 afișări
Imaginea articolului Intervenţia pompierilor continuă în vestul Capitalei. Vegetaţia arde mocnit şi se observă fum

Intervenţia pompierilor continuă în vestul Capitalei. Vegetaţia arde mocnit şi se observă fum

Intervenţia pompierilor continuă în vestul Capitalei, acolo unde circa 10.000 de metri pătraţi au luat foc în cursul zilei de joi. Vegetaţia arde mocnit şi se observă fum în continuare, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).

”Intervenţia a continuat şi pe parcursul nopţii, cu 3 autospeciale de stingere, care sunt în dispozitiv şi în acest moment. Se observă în continuare fum, fiind o ardere mocnita, în mai multe focare.

Incendiu vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, în zona Ghencea. Accesul autospecialelor se face cu dificultate, iar vântul favorizează extinderea incendiului.
Acţionează 12 autospeciale de stingere din străzile: Drumul Cooperativei, Gladiolelor şi Ion Conea”, a anunţat ISUBIF.

Pompierii spun că se observă în continuare fum, fiind o ardere mocnită.

Incendiul de vegetaţie a pornit joi după-amiaza, în vestul Capitală.

Autorităţile au transmis mesaj Ro-Alert, locuitorilor din zona incendiului.

„Incendiu vegetaţie uscată zona Strada Braţov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment”, este mesajul pe care l-au primit locuitorii din Sectoarele 5 şi 6 şi din localitatea Bragadiru.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
ghencea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici